Länkar

Länkar

Beijerlaboratorierna vid Uppsala universitet och SLU är idag tre till antalet: Beijerlaboratoriet för gen- och neuroforskning, Beijerlaboratoriet för läkemedelsforskning samt Beijerlaboratoriet för husdjursforskning.

Beijerinstitutet vid Kungliga Vetenskapsakademien är en av världens ledande institutioner för forskning i ekologisk ekonomi.

Kungliga Vetenskapsakademien är en oberoende organisation, vars uppgift är att främja vetenskaperna och stärka deras inflytande i samhället.

Svenskt Tenn är ett inredningsföretag med butik på Strandvägen i Stockholm och på webben. Företaget grundades 1924 av Estrid Ericsson, som tio år senare knöt den österrikiske arkitekten och designern Josef Frank till företaget. Tillsammans skapade de den lika eleganta som färgstarkt mönstrade och högst personliga inredningsstil som genomsyrar Svenskt Tenns sortiment än idag.

Beijer Alma är en internationellt verksam industrigrupp med inriktning på komponenttillverkning.

Anders Walls stiftelse främjar och uppmuntrar insatser som görs i en anda av entreprenörskap och kreativt tänkande inom områdena internationella studier, forskning och utbildning, kultur, landsbygdsutveckling och företagande.

Forskning och framsteg är en populärvetenskaplig tidskrift.